prokinetic

Prokinetic inseamna o echipa de 20 de kinetoterapeuti profesionisti si 2 medici specialisti, veniti sa isi aduca contributia la o recuperare foarte buna si sigura a sanatatii tale.

Alin Burileanu - Prokinetic

Ce inseamna Evaluarea Posturala Globala GPS – 400

Acest sistem de analiza posturala globala ofera masurarea diverselor componente ale corpului uman, precum si incadrarea indivizilor intr-o familie posturala. Masurarea se efectueaza astfel: se fotografiaza individul din fata, din spate, profil dreapta si profil stanga.

Prokinetic stie ca analiza posturii unui pacient este utila atat in recuperare medicala, cat si alte ramuri medicale, deoarece ne arata cat de sanatos este corpul nostru ca intreg.

Acest sistem de analiza posturala reprezinta o metoda de diagnostic corecta si in cazul prevenirii diverselor deficiente posturale cum ar fi: scolioza, hiperlordoza, cifoza.

Un sistem de analiza postural avansat

Evaluare Posturala Globala GPS 400Cu acest tip de sistem vom beneficia de metode si tehnici noninvazive de evaluare si diagnostic in cadrul actului de recuperare medical. Prin intermediul acestui sistem se evalueaza: pozitia capului, umerilor genunchilor si gleznelor; orizontalizarea privirii; gradul de rotatie al corpului; planul naso-auricular; linia care uneste varful omoplatilor, coastelor 8 si bazinul.

Este foarte important sa efectuam o diagnosticare precoce a deficientelor de natura posturala, deoarece in acest fel vom contribui la o recuperare mai rapida.

Pentru a beneficia de o consultatie de specialitate si de o recuperare medicala profesionala, accesati pagina web www.prokinetic.ro si completati formularul de pe pagina de contact.

Prokinetic pune la dispozitia dumneavoastra acest sistem de analiza posturala, pentru a determina in acest fel deficientele de la nivelul coloanei vertebrale. Prokinetic va aplica tratamentul recuperator ideal pentru afectiunea pe care o aveti prin intermediul unei echipe profesioniste si a unor aparaturi medicale moderne.

Sharing is caring!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *