Claus Web

Pentru ca dorim sa punem la dispozitia clientilor servicii de hosting profesionale, pentru orice tip de website si pentru toate tipurile de bugete, am creat o varietate de pachete de gazduire, care sa se potriveasca perfect necesitatilor acestora.

Pentru a vedea pachetele de gazduire web si design web oferite de Claus Web, iti recomandam sa accesezi pagina web www.clausweb.ro, unde totodata, poti sa iei legatura cu echipa noastra tehnica pentru mai multe detalii asupra necesitatilor afacerii tale.

Gazduire web monitorizata in mod profesionist

Monitorizare pe softuri de ultima generatie

Toate serverele detinute de firma Claus Web sunt monitorizate in mod exceptional de catre echipa tehnica, servere care prezinta conexiuni cu viteze superioare la Internet.

Claus Web utilizeaza cel mai performant sistem de operare (CLOUDLINUX), iar configurarea contului de hosting vi se va face in cel mai scurt timp posibil (aproximativ 5 minute). Experienta noastra este vasta in acest domeniu si o punem la dispozitia ta prin intermediul tuturor serviciilor de gazduire web si design web.

Cu privire la stabilitatea conturilor de gazduire, ClausWeb iti garanteaza un uptime de 99,9%, acesta fiind necesar oricarei afacere cu prezenta online, necontand domeniul de activitate.

Stabilitate si performanta pentru business-ul tau

Serverele firmei Claus Web sunt amplasate intr-un datacenter de ultima generatie si beneficiaza de o echipa de oameni dinamica, flexibila, pasionata si profesionista.

In ceea ce priveste gazduirea web, toate tipurile de cont sunt structurate in functie de nevoile fiecarui tip de afacere, dispun de toate resursele necesare si prezinta preturi extrem de corecte. De asemenea, firma Claus Web iti ofera toate actele aferente achizitionarii de conturi pentru gazduirea website-ului sau inregistrarii de domenii si iti va emite contract si factura fiscala pentru toate serviciile obtinute.

Cu ajutorul unei asistente tehnice profesioniste si de incredere, prin investitii permanente in tehnologie si prin oferirea unor costuri rentabile, Claus Web reuseste de fiecare data sa satisfaca fiecare client in parte si sa infaptuiasca colaborari demne de incredere.

Sharing is caring!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *