hotel-craiova

Hotelul Helin isi asteapta turistii intr-o atmosfera familiara si cocheta, precum cu o multime de servicii hoteliere calitative si eficiente. Hotelul Helin este amplasat in apropriere de centrul orasului si incadrat intr-o zona comerciala si industriala extrem de puternica.

La Hotel Helin va puteti bucura de receptie non stop, camere moderne, restaurant, terasa exterioara, bar de noapte, birou pentru interviuri, sala de conferinte, transport de la si catre aeroport pentru clienti, autocare, microbuze sau masini de lux.

O sedere extrem de placuta

Receptioneri plini de voie buna si servicii impecabile

Receptia Hotelului Helin va fi deschisa in permanenta pentru clienti si puteti lua legatura cu noi prin e-mail, telefon sau puteti veni direct la hotelul nostru pentru a va indruma cu raspunsuri potrivite la solicitarile voastre.

Hotel Helin este un hotel Craiova de patru stele care ofera turistilor sai un transport plin de siguranta de la si catre aeroport, acestia putand beneficia de autocare, microbuze sau masini de lux. Cu Hotel Helin sederea voastra in orasul Craiova va fi foarte placuta, iar serviciile hoteliere oferite vor fi extrem de profesionale.

Hotelul Helin amplasat in Calea Bucuresti din Craiova va pune la dispozitie receptioneri experimentati, care vor sti sa prezinte ofertele de cazare, sa va dea informatii cu privire la inchirierearea limuzinelor sau a restaurantelor sau sa va va rezerve locurile pentru piscina situata in interiorul hotelului.

ORGANIZARE-EVENIMENTEOrganizare ideala pentru orice tip de eveniment

Asteptandu-va intr-un ambient relaxant si elegant, Hotel Helin este foarte potrivit necesitatilor voastre, iar serviciile oferite sunt calitative si foarte eficiente.

Completati formularul de contact de pe pagina web www.helin.ro daca doriti sa fiti la curent cu ofertele de cazare sau cu ultimele noutati oferite de Hotel Helin.

Indiferent ca va doriti o cazare in camere amenajate modern, un restaurant pentru nunta de vis, o balaceala la piscina cu prietenii sau un transport in masini de lux, trebuie sa stiti ca Hotel Helin va satisface si cele mai exigente gusturi.

Sharing is caring!

One thought on “Hotel Helin te asteapta intr-o atmosfera prietenoasa si eleganta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *