Doriti ca botezul micutului vostru sa fie surprins in totalitate? Vreti sa fiti siguri ca vor fi surprinse toate sentimentele si expresiile de la marele eveniment? Atunci, nu aveti altceva de facut decat sa contactati echipa profesionista de la Xpro Moments si cu siguranta evenimentul stralucitor care urmeaza sa se petreaca in viata voastra va fi surprins in totalitate.

Surprindem clipe de vis la botezul copilului tau

Pentru Xpro Moments este un adevarat privilegiu sa participe la acest magic eveniment si de aceea va gasi unghiurile cele mai potrivite pentru a capta expresia de pe chipul micutului sau al vostru.

Chiar daca momentele unice se desfasoara cu repeziciune, Xpro Moments va surprinde cu ajutorul unui fotograf botez Craiova experimentat tot ceea ce este important in aceasta zi exceptionala.

Privind sedintele fotovideo de la botez, ramanem intotdeauna uimiti de minunatiile mici, de emotia parintilor si a nasilor, de mandria aratata de bunici si de prietenii care abia asteapta sa il tina in brate pe micut.

Te ajutam cu sfaturi potrivite asupra sedintelor fotovideo

Momentele emotionante de la biserica, imbratisarile, mangaierile, zambetele si privirile de la petrecere vor fi cu siguranta surprinse de echipa Xpro Moments. Ne bucuram si suntem recunoscatori tuturor celor care apreciaza rezultatul muncii noastre.

Contactati-ne pe platforma web www.xpromoments.ro pentru a discuta toate detaliile din ziua botezului sau daca doriti sa vedeti sedintele fotovideo realizate de fotografii nostri, atunci va invitam sa parcurgeti galeria noastra cu imagini.

Experienta pe care am acumulat-o de-a lungul timpului ne-a permis sa oferim detalii asupra momentelor de la biserica, la ce sa se astepte parintii in timpul sedintelor fotovideo de la botez, sa transmitem propria parere asupra sedintelor foto si a momentelor oportune pentru desfasurarea acestora, etc.

Sharing is caring!