Pensiunea Carmelita pune la dispozitia turistilor camere utilate cu mobilier de o foarte buna calitate, Internet, doua paturi, TV, aer conditionat, baie, minibar, precum si o terasa in aer liber unde puteti sa va relaxati impreuna cu prietenii sau familia.

De asemenea, la restaurantul pe care il are in dotare Pensiunea Carmelita, veti fi asteaptati de catre bucatarii nostri cu preparate realizate din ingrediente proaspete si aromate.

Doresti mancare apetisanta si aromata?

La Pensiunea Carmelita poti avea mese apetisante.

Restaurantul nostru va ofera un climat extrem de confortabil si rafinat, iar bucatarii nostri experimentati, vor sti cum sa va incante gusturile, cu delicioasele preparate din bucataria italiana si traditional romaneasca.

Pensiunea Carmelita ofera turistilor sai experiente unice, iar serviciile de cazare vor fi intotdeauna de necontestat. Un asemenea loc, va poate da o stare de liniste, confort si buna dispozitie.

La Pensiunea Carmelita va puteti bucura de o terasa in aer liber realizata cu bun gust, un loc unde puteti sa va delectati cu o cafea aromata, ceai sau bauturi racoritoare delicioase.

O unitate de cazare excelenta

Pensiunea Carmelita va pune la dispozitie camere single, camere suite, camere duble si apartamente moderne, dotate cu mobila de o foarte buna calitate, baie proprie, internet wireless, televiziune, minibar, mic-dejun inclus, parcare pazita.

Va recomandam sa vizitati website-ul www.carmelita.ro si sa luati legatura cu personalul nostru profesional pentru a va face o rezervare sau pentru a cere mai multe detalii cu privire la serviciile de cazare pe care le oferim turistilor.

Alegeti Pensiunea Carmelita si cu siguranta veti avea confort, ambianta deosebita, mese delicioase si sejuri nemaipomenite.

Sharing is caring!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *