Prokinetic reprezinta un centru de recuperare medicala de exceptie, compus dintr-o echipa de terapeuti in numar de douazeci si doi doctori care contribuie la o recuperare foarte buna a sanatatii dumneavoastra.

Motto-ul Prokinetic: Suntem aici sa avem grija de tine

Prokinetic este un centru de recuperare medicala care s-a infiintat in anul 2010 si are ca obiectiv principal prevenirea si tratamentul deficientelor care apar la nivelul aparatului locomotor.

In cadrul centrului de recuperare medicala Prokinetic veti beneficia la prima vizita de o consultatie la aparatul GPS 400, un aparat profesionist care are capacitatea de a realiza fotografii ce arata in mod clar, prezenta retracturilor musculare. Dupa ce s-a realizat consultatia, veti putea primi fotografiile si dosarul dumneavoastra, care cuprinde indicatii si contraindicatii, pentru a corecta pozitiile vicioase sau pentru a corecta activitatile zilnice.

Prin intermediul acestui aparat GPS 400 se poate evalua: pozitia capului, umerilor, genunchilor si gleznelor; orizontalizarea privirii; planul naso-auricular, linia care uneste varful omoplatilor, cea care uneste coastele 8 si cea care uneste bazinul; gradul de rotatie al corpului.

Asadar, Prokinetic va ofera o recuprare medicala profesionista prin intermediul unor aparate de o inalta calitate si a unei echipe de kinetoterapeuti ce detin o vasta experienta in domeniul recuperarii medicale.

Prokinetic ofera evaluare GPS 400

Prin aceasta Evaluare Posturala Globala GPS 400 se permite masurarea variatelor componente de la nivelul corpului si incadrarea pacientului intr-o familie de natura posturala. Masurarea se realizeaza prin fotografierea individului din fata, spate, dreapta si stanga.

In general, analiza posturii unui individ este foarte utila in toate ramurile medicinei, deoarece o postura va arata cat de sanatos este organismul nostru luat ca intreg.

Acest sistem de analiza posturala reprezinta un mijloc de diagnostic corect si poate sa previna diferite deficiente posturale, cum ar fi: scolioza, hiperlordoza, cifoza). Toate datele oferite de catre aparatul GPS 400 contribuie la indentificarea cauzelor care duc la disfunctii sau posturi gresite. Prin acest sistem se poate inregistra datele cu caracter personal si se poate compara analizele dupa un timp, pentru a se vedea datele care se obtin.

Pentru a va convinge de calitatea serviciilor medicale pe care Prokinetic vi le ofera, va rugam sa vizitati pagina web www.prokinetic.ro, unde totodata puteti sa parcurgeti si galeria cu imagini pe care noi v-o oferim.

Va asteptam la Prokinetic pentru a va face o evaluare corecta a posturii dumneavoastra si pentru a va aplica procedurile corecte de recuperare medicala.

Sharing is caring!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *