Pensiunea Carmelita reprezinta in Craiova un loc ideal pentru toti cei care doresc cazare intr-un spatiu confortabil, spatios si luminos.

Indiferent de natura vizitei (vacanta, interes personal, afaceri), la Pensiunea Carmelita veti gasi intotdeauna combinatia ideala intre afaceri si timpul liber.

Restaurant spatios si meniuri gustoase

Toate facilitatile si serviciile de cazare oferite de Pensiunea Carmelita sunt create astfel incat, sa ofere o atmosfera deosebita pentru o masa cu prietenii, o masa de afaceri sau o cina romantica.

Bunul gust, confortul marit, stilul rafinat si conditiile ideale, fac din Pensiunea Carmelita un loc preferat de multi turisti, o pensiune din orasul Craiova in care va simtiti ca acasa si in care reveniti intotdeauna cu mare placere.

Designul modern al restaurantului, bucatarii profesionisti si servirea ireprosabila, fac din Pensiunea Carmelita un loc personalizat, plin de voie buna si distinctie.

O pensiune care satisface si cele mai exigente gusturi

Pensiunea Carmelita reuseste mereu sa realizeze o armonie intre farmecul, nobletea locului si ambianta relaxanta. Este o pensiune care ofera linistea, caldura, confortul si intimitatea pe care dumneavoastra o doriti, reusind sa satisfaca si cele mai pretentioase gusturi.

Daca doriti sa va petreceti concediul sau sejurul in aceasta linistita locatie, nu aveti altceva de facut decat sa accesati pagina web www.carmelita.ro si sa faceti o rezervare la Pensiunea Carmelita.

Atmosfera distinsa, restaurantul cu mancaruri delicioase, terasa cu bauturi aromate, personalul profesionist si preturile avantajoase, fac din Pensiunea Carmelita un loc remarcabil si plin de farmec.

Sharing is caring!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *